Keratine

Wat is de Keratin gold, verwachtingen?
Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar. Een veilige en gezonde manier om het haar te ontkrullen. De Keratin Gold behandeling herstelt glans, vermindert volume en maakt het haar permanent stijl tot ruim een half jaar (mits de juiste producten gebruikt worden). Zelfs na veelvuldig wassen ziet het haar er stralend glanzend en gezond uit.
Tussen de 6/8 maanden is het slechts noodzakelijk om de uitgroei bij te werken.

Wat is de Keratin plus infinity, verwachtingen?
Een formaldehydevrije keratinebehandeling die het haar verzacht, disciplineert en herstelt. Afhankelijk van de wens van de klant wordt er een intens glad resultaat gegarandeerd.
Stijl haar tot zeven maanden, mits de juiste producten thuis worden gebruikt.
De Keratin Plus Infinity is multi-inzetbaar, beschadigd het haar niet én beschermt daarbij tegen weersinvloeden.

Keratin plus infinity ICE, wat is het?
Een formaldehydevrije keratinebehandeling dat stijl en pluisvrij haar tot 7 maanden garandeert. In de Keratin Plus Infinity ICE is violet toegevoegd om verkleuring tegen te gaan. Daarom is deze zeer geschikt voor blond, geblondeerd of wit haar!
Het resultaat is afhankelijk van de wens van de klant én de conditie van het haar.

Kleuringen

WaterLESS is MORE
De eerste en enige waterloze kleur ontwikkeld met Aloë Vera. Door het vervangen van water is er ruimte gecreëerd om stoffen toe te voegen die het kleurproces verbeteren en die de gezondheid van het haar garanderen.

DOC ACTIVE ENZYME
DOC ACTIVE ENZYME is een uiterst speciale emulsie dat verrijkt is met enzymen die verkregen zijn uit papaya van de ananasplant. Samen met kostbare actieve Oliën en zee collageen, zorgt DOC ACTIVE ENZYME voor een rijke textuur dat diep in het haar dringt, heeft het verzorgende eigenschappen die het haar hydrateren en herstellen. Ook biedt het een krachtige werking tijdens het gehele kleurproduces. DOC ACTIVE ENZYME garandeert geweldige resultaten en is tegelijkertijd zacht voor het haar in vergelijking met traditionele activaters.

DOC OLEODEC
ZACHT VOOR HUID EN HAAR Door middel van kostbare oliën stelt DOC OLEODEC het in staat om volledig veilig te werken en gegarandeert het een hydraterende, verzachtende en beschermende werking tijdens het blondeerproces.

GESCHIKT VOOR ALLE BLONDEER TECHNIEKEN

Extensions

Bij SoRoza kun je ook terecht voor hairextensions.
Wij bieden een uniek assortiment van zeer hoge kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren en lengtes.
Wij werken met luxe extensions die zacht en glad aanvoelen. Ze bestaan uit 100% Human Remy Hair, dit betekend dat de haarschubben volledig in tact zijn en daarom voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat zorgen.

Met extensions kun je zowel extra volume als extra lengte creeëren, of natuurlijk allebei!
Wil je extra body toevoegen aan je haar maar wel dezelfde lengte behouden?  Of wil je juist geen volume maar alleen meer lengte? Alles is mogelijk.
Tijdens een adviesgesprek gaan we kijken wat er mogelijk is én wat het beste bij jou past. We bepalen samen het aantal hairextensions, de kleurcombinaties en de gewenste lengte.

Oxilock

Oxilock Plasma Reset

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbeterd de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

Door verschillende factoren kunnen zware metalen zich in het haar en op de hoofdhuid vastzetten.  Denk bijvoorbeeld aan siliconen, kalk, oxidanten, chloor en andere onzuiverheden voor het haar.
Na een Reset behandeling zijn al deze metalen verwijderd, is het haar volledig herstelt én het zorgt daarbij voor schoon haar om een behandeling te starten.

De Reset herstelt glans, volume, hanteerbaarheid én kracht van het haar. Daarbij zal het resultaat van behandelingen nog mooier uitpakken (als je bijvoorbeeld van bruin naar blond wilt) en de kwaliteit van chemische behandelingen wordt verlengt na een Reset behandeling.

Keuze uit een lichte, medium en intensieve detox. Afhankelijk van het gewenste resultaat.

Oxilock plasma amazing:

Voor extreem beschadigd haar bieden wij de Oxilock Plasma Amazing behandeling aan. Een drievoudig herstelvermogen voor haar dat beschadigd is door chemische of andere agressieve behandelingen. Oxilock verminderd het afbreken van het haar en weet de haarvezels te herstellen.
De Oxilock Plasma Amazing kan op drie verschillende manieren worden toegepast, namelijk: als een detox en intensief herstellende behandeling, als een herstelbehandeling of tijdens een uitgroeibehandeling.
Dit is natuurlijk afhankelijk van het gewenste resultaat.

Botox

Botox behandeling, wat is het?
Een ‘verjongingssensatie’ voor het haar. De Botox behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren. Het herstelt daarbij de schubbenlaag en beschermt het haar.
De Botox beschermt tegen chemische behandelingen en voorkomt thermische stress.
Afhankelijk van hoe vaak u het haar wast, is het advies om deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Voor het beste resultaat!

Metamorfose

Ben jij toe aan wat nieuws? Ook voor de mooiste metamorfoses kun je bij ons terecht!

Een metamorfose zorgt ervoor dat je straalt en dat jij jezelf een stuk zelfverzekerder voelt!
Voor de grootste en mooiste metamorfoses ben je bij SoRoza aan het juiste adres.

Van blond naar bruin, bruin naar blond of totaal wat anders. Alles is mogelijk!
In een advies gesprek bespreken wij jouw wensen en geven wij natuurlijk graag advies.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram en Facebook pagina om onze creaties te bekijken!